Свято Дня Знань

Ось і прийшла осінь, а разом з нею стартував новий, 2015-2016 навчальний рік.
Колектив нашого дошкільного закладу готувався до цього дня з особливою тривогою и радістю. Був прикрашений зал, групові кімнати, підготовлений матеріал для першого заняття на тему "Моя Україна".
Малюки з батьками теж не відствали! Більшість вихованців прийшли в цей день в вишиванках, з квітами і саме головне - з усмішкою і гарним настроєм.
Були привітання завідувача, вихователів, а кульмінацією дня було свято Дорослішання, на якому дошкільнята читали вірші, танцювали, співали пісні та грали в ігри. Були запрошені батьки, які з усмішкою спостерігали за своїми донечками та синочками і шепотілися про те, як їхні діти підросли.
Шановні батьки! Наш дружній колектив вітає вас з Днем знань!

Миру,здоров я, процвітання нашій Україні, радісних і щасливих усмішок дітей!

/Files/images/starsha_grupa/PA300387.JPG

"Ерудит-2015 року"

/Files/images/P1010225.JPG

На виконання комплексу заходів підпрограми "Дошкілля", відповідно до річного плану роботи управління освіти Вознесенської міської ради та міського науково-методичного центру на 2015 рік,наказу управління освіти №56 від 30.01.2015 р. "Про проведення міського конкурсу "Юний ерудит-2015", з метою виявлення і підтримки обдарованих та всебічно розвинених дошкільників наш дошкільний заклад прийняв активну уасть в даному заході. Конкурс присвячений нашій Батьківщині, традиціям українського народу, майбутньому нашої країни.
Найкращі вихованці старших груп. дошкільних закладів міста. зустрілися 22.04.2015 року, щоб показати і перевірити свої знання з різних розділів програми. Наш заклад представляв Павленко Олександр.
Вихователі-Кришко С.В. та Пашевська Н.В.
Музичний керівник-Служенко Н.В.
Конкурси були цікаві та складні, проте дошкільнята вправно виконували завдання та впевненно вдповідали на запитання ведучих.
Прикрасою заходу став творчий конкурс. Конкурсанти демонстрували свої таланти-співали, танцювали, читали вірші. Наш Олександр-малював фарбами картину "Мій рідний край", а друзі поряд танцювали. Номер був яскравий і оригінальний. За який Сашко отримав грамоту "Приз глядацьких симпатій".
Час конкурсу швидко проминув і настала хвилююча хвилина нагородження..... Сашко, ми ВІТАЄМО тебе за перемогу в номінації "Юний математик".
Хочеться подякувати батькам Олександра за турботу сина,любов до дитини та рідної землі,прагнення пізнання рідного краю та традицій українського народу, співпрацю з колективом дошкільного закладу.

Свято гумору

Стало традицією відзначати 1 квітня святом веселих жартів. Цей рік був не винятком. Сміхова традиція нашого народу доводить,що почуття гумору є одним з найважливіших характерних особливостей українського менталітету. Наші педагоги змогли подарувати малятам гарний настрій, а допомогли їм в цьому різноманітні твори сміхової літератури-жарти, анекдоти, жартівливі казки, вірші-жарти, образні прислів я та приказки, пісні та таночки. Дитинство-радісна пора в житті людини, коли весь світ начебто посміхається тобі назустріч. Тож нехай гумор завжди крокує з дітлахами, створює дружну,позитивно забарвлену атмосферу, знімає напруження і привчає їх цінувати жарт, формує оптимістичне ставлення до життя.

/Files/images/575.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 184